Πώς η συντήρηση θυρών από πυρκαγιά εξασφαλίζει πραγματική ασφάλεια

Οι πυρκαγιές θεωρούνται φυσικές ή μπορούν επίσης να είναι κατασκευασμένες από τον άνθρωπο. Στα δάση απαιτούνται για φυσική επανεμφάνιση των φυτικών ειδών και αυτές οι πυρκαγιές ξεκινούν από κεραυνούς ή από τη θερμότητα του ήλιου. Χωρίς φωτιά, ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να κάνει πολλά πράγματα όπως το μαγείρεμα των τροφίμων, το θερμό μέταλλο και πολλά άλλα. Ωστόσο, όταν η πυρκαγιά εμφανίζεται σε δομές και κτίρια, θεωρείται βλάβη, επειδή αυτή η φωτιά μπορεί επίσης να διεκδικήσει ζωές και να βλάψει ακριβά περιουσιακά στοιχεία.

Υπάρχουν ελάχιστα πρότυπα για τα εξαρτήματα μιας πυρασφαλείας πόρτας. Ένας επιθεωρητής συντήρησης θυρών πυρκαγιάς μπορεί να βεβαιωθεί ότι όλα τα εξαρτήματα επαληθεύονται. Υπάρχουν δύο είδη υλικού που χρησιμοποιούνται για τις πόρτες και για να τα ταξινομήσετε σύμφωνα με τον τύπο θα εξασφαλίσει ότι η πόρτα πυρκαγιάς θα λειτουργεί όπως υποδεικνύεται.

Αγορά PORTES PYRASFALEIAS

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι θυρών από τζάκι – χάλυβας και αλουμίνιο. Και οι δύο τύποι θυρών θα λειτουργούν για οποιοδήποτε τζάκι – απλά θα χρειαστεί να βρείτε αυτό που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Και οι δύο τύποι θυρών απαιτούν λίγα εργαλεία:

o Επαναφορτιζόμενο τρυπάνι
o Τρυπάνι για τοιχοποιία
o Δαχτυλίδι τρυπανιών κεφαλής
o Επίπεδο
o Σήμανση πιλημάτων πίτας

Οι πόρτες από τζάκι από αλουμίνιο είναι γενικά φθηνότερες από τις χαλύβδινες πόρτες Το αλουμίνιο είναι ελαφρύ, αλλά ένα ανθεκτικό υλικό. Οι πόρτες αλουμινίου φθάνουν πλήρως συναρμολογημένες. Ωστόσο, οι τέσσερις πλευρές του πλαισίου είναι μεμονωμένα κομμάτια τα οποία έχουν βιδωθεί μαζί. Αυτό κάνει το πλαίσιο λίγο πιο εύκαμπτο από ένα συμπαγές χαλύβδινο πλαίσιο. Αυτή η ευελιξία απαιτεί πρόσθετες προσαρμογές των γυάλινων θυρών μετά την εγκατάσταση, προκειμένου να ευθυγραμμιστούν τα πλαίσια.

Η τοποθέτηση των αλουμινένιων θυρών σας είναι πολύ εύκολη. Όλες οι πόρτες αλουμινίου τοποθετούνται στο πρόσωπο του τζακιού σας.

Βήμα 1. Αφαιρέστε τις γυάλινες πόρτες και τις οθόνες / θύρες από το πλαίσιο. Αυτό θα επιτρέψει την ευκολότερη εγκατάσταση.

Βήμα 2. Συνδέστε τα στηρίγματα τοποθέτησης με την πόρτα του τζακιού στο πίσω μέρος του πλαισίου. Θα πρέπει να υπάρχουν δύο για κάθε πλευρά της πόρτας του τζακιού.

Βήμα 3. Τοποθετήστε το πλαίσιο πάνω στην επιφάνεια του τζακιού. Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο σας είναι τετράγωνο στο τζάκι. Χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο εάν χρειάζεται. Μην υποθέτετε ότι το πλαίσιο είναι σωστά τοποθετημένο σωστά γιατί είναι ενάντια στο τζάκι. Μερικές φορές, το ίδιο το τζάκι μπορεί να μην είναι εντελώς τετράγωνο.

Βήμα 4. Ομαδοποιήστε το βραχίονα με ένα κονίαμα κονιάματος και χρησιμοποιώντας το μαρκαδόρο άκρου αισθητήρα, σημειώστε ένα σημείο όπου θα γεμίσετε την τρύπα σας. Κάνετε αυτό και στις δύο πλευρές της πόρτας του τζακιού και για τις τέσσερις αγκύλες.

Βήμα 5. Αφαιρέστε το πλαίσιο και τοποθετήστε το στο έδαφος.

Βήμα 6. Χρησιμοποιώντας ένα ασύρματο ή ηλεκτρικό τρυπάνι και το τσιμεντοειδές κομμάτι, προ-τρυπήστε μια τρύπα στην κόλλα κονιάματος όπου σημειώσατε το σημείο. Προεπιλέξτε και τις τέσσερις τρύπες.

Βήμα 7. Τοποθετήστε το πλαίσιο ενάντια στο πρόσωπο του τζακιού και στη βάση στήριξης με τις νέες τρύπες.

Βήμα 8. Τοποθετήστε τις βίδες μέσα στο βραχίονα και σφίξτε.

Βήμα 9. Μόλις το πλαίσιο είναι ασφαλές, τοποθετήστε τις θωρακισμένες πόρτες / πόρτες και γυάλινες πόρτες.

Βήμα 10. Πραγματοποιήστε τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε οι γυάλινες θύρες να είναι ευθυγραμμισμένες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *